"Здоровий глузд": Трамп виправдався за запрошення Путіна на G7

3 червня 2020, 20:29
За словами американського лідера, участь Путіна в саміті Великої сімки необхідна для "розв'язання багатьох питань".
Дональд Трамп
Трамп виправдався за своє запрошення Путіна на саміт Великої сімки / GettyImages

Лідер США Дональд Трамп виправдався за своє запрошення президента Росії Володимира Путіна приєднається до саміту Великої сімки.

Як пише Reuters, така ідея Трампа була продиктована "здоровим глуздом", так як із РФ у G7, на думку Трампа, вирішення багатьох питанням було б більш продуктивним.

"Багато речей, про які ми говоримо, стосуються Путіна", - сказав Трамп в інтерв'ю Fox News Radio, додавши, що якби при цьому був присутній сам Путін, розв'язання цих питань було б більш ефективним.

відео дня

читайте такожХто стоїть за бунтами в США

31 травня Трамп заявив, що відкладає саміт G7 і хоче запросити лідерів інших країн для участі в ньому. Зокрема він сказав, що на саміт повинні бути запрошені Індія, Австралія, Росія і Південна Корея.

Як раніше писав Главред, 1 червня американський президент Дональд Трамп провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і озвучив власну ідею про проведення саміту "Великої сімки" (G7), на яку планував запросити ще кілька держав ‒ Росію, Австралію, Індію, Республіку Корею.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп вкрай різко відреагував на матеріал телеканалу CNN, журналісти якого випустили сюжет про причетність Росії до масових заворушень у Штатах. Керівник Білого дому назвав представників цього каналу "хворими лузерами".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти