"Все включено" у Туреччині: названа зміна для туристів

28 травня 2021, 16:05оновлено 28 травня 2021, 18:02
Зміни, пов'язані з накладанням їжі в ресторанах, можуть зберегтися і після коронавірусної епідемії.
Туреччина
У готелях Туреччини в рамках системи "все включено" відвідувачам накладатимуть їжу в тарілки спеціальні офіціанти / 1zoom.ru

На період епідемії COVID-19 у Туреччині готелі країни в впровадили нове правило в системі all inclusive, згідно з яким відтепер накладатимуть їжу відвідувачам в ресторанах спеціальні офіціанти. Таке нововведення, спрямоване на посилення якості сервісу і гігієни, може залишитися і після завершення ситуації, пов'язаної з поширенням коронавірусної інфекції. Про це заявив мер турецького Бодрума Ахмет Арас.

Як повідомляє Silkway, Арас розповів про те, що подібні зміни в системі "все включено" впроваджені в країні на період епідемії COVID-19. Подібні зміни можуть зберегтися і після пандемії. Незважаючи на можливі складнощі для персоналу, такий крок він вважає правильним з позиції дотримання правил гігієни та якості сервісу.читайте такожУ Туреччині розповіли, чи торкнеться локдаун туристів з України

Також мер Бодрума підкреслив, що епідемічна ситуація в місті залишається стабільною. Близько 90% готелів пройшли перевірку санітарними службами і отримали дозвіл на роботу.

Карантин у Туреччині

  • Посилений карантин у Туреччині тривав з 29 квітня по 12 травня. Президент Реджеп Ердоган заявив, що локдаун в країні завершується, тому що державі вдалося стабілізувати ситуацію.
  • Турецька влада підтвердила своє рішення, згідно з яким для туристів з України з 15 травня скасовуються обов'язкові ПЛР-тести на коронавірус.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти