В Росії вибухнув газ у житловому будинку: загинули три особи, у тому числі дитина

11 вересня 2021, 08:15
У момент інциденту в приміщенні перебували 25 осіб. Одного з постраждалих родичі забрали з лікарні після надання йому медичної допомоги.
Пожар_огонь
У Росії вибухнув газ у житловому будинку: з-під завалів витягли тіла трьох людей, у тому числі й дитини / Pixabay

У ніч проти суботи, 11 вересня, в багатоквартирному двоповерховому будинку в російському місті Єлець Липецької області стався потужний вибух. За попередньою інформацією, основна причина - витік газу. Рятувальники витягли з-під завалів тіла трьох осіб, серед них - одна дитина.

Як повідомляє "Інтерфакс", серед загиблих - 11-річна дитина та жінка 1971 року народження, тіла яких під ранок виявили рятувальники. Водночас пошуково-рятувальні роботи тривають. За попередніми даними, під завалами може перебувати пенсіонер.

Вибух газу у двоповерховому житловому будинку Єльця стався у ніч проти суботи, 11 вересня. Відомо, що в будівлі частково обвалилася стіна.

відео дня

За неофіційними даними, покриття будівлі повністю зруйноване і відновленню не підлягає. Основною причиною вибуху вважають витік газу внаслідок несправності обладнання або недбалості.

У момент інциденту в приміщенні перебували 25 осіб. Одного з постраждалих родичі забрали з лікарні після надання йому медичної допомоги.

"Зараз в лікувальних закладах міста Єлець знаходяться чотири людини, в тому числі одна дитина", - зазначила місцева влада.

читайте такожУ Києві прогримів потужний вибух у недобудові: загинула людинаНагадаємо, раніше у Запоріжжі спалахнув вогнем житловий багатоквартирний будинок. Передбачалося, що це могло статися унаслідок вибуху газу. Нещодавно в будинку ремонтували дах. Пожежу було видно за кілька кілометрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти