У Росії в поліклініці стався потужний вибух, є жертви

31 жовтня 2020, 11:04
Для евакуації пацієнтів до поліклініки прибуло 15 автомобілів швидкої допомоги та дві реанімаційні бригади з медицини катастроф.
У Росії в поліклініці стався потужний вибух, є жертви
У Челябінську стався вибух у поліклініці / nikotisha / Instagram

У суботу, 31 жовтня, потужний вибух стався в Росії. У поліклініці міської лікарні № 2 Челябінська стався вибух кисневої будки.

Перед вибухом у будівлі виникло загоряння. За даними обласного МОЗу, унаслідок вибуху ніхто не постраждав. Пацієнти в реанімації забезпечені киснем. Наразі фахівці оцінюють стан хворих та госпіталізованих до закладу, повідомляє РБК.

Потім було ухвалене рішення про евакуацію 150 осіб. Їх розмістили в будівлі стадіону ім. Єлесіної.

Трьох реанімаційних пацієнтів готують до переведення до міської лікарні №1, ще 20 осіб — до ОКЛ №3.

Для евакуації пацієнтів до поліклініки прибуло 15 автомобілів швидкої допомоги та дві реанімаційні бригади з медицини катастроф.

Як повідомляє Російська газета у Telegram, після вибуху загорівся гуртожиток, що знаходиться поблизу. Евакуйовані як його мешканці, так і пацієнти лікарні, останніх налічується близько 160 осіб.

Також стало відомо, що з лікарні в Челябінську, де сталася пожежа, евакуйовані 16 важких хворих на коронавірус.

Пожежа у будівлі лікувального стаціонару у Челябінську локалізована на площі 130 кв. м, вогнем були охоплені два поверхи будівлі, повідомляє РИА Новости у Telegram з посиланням на МНС.

Жертви вибуху - оновлено:

Двоє, за попередніми даними, померли в поліклініці Челябінська, де стався вибух, повідомляє джерело в екстрених службах регіону.

Причиною смерті двох пацієнтів ковідного стаціонару в Челябінську стала відсутність кисню після пожежі і вибуху в кисневій будці.

"За попередньою інформацією, смерть пацієнтів настала після відключення кисневої підтримки через пожежу і вибух в кисневій будці. Точні причини смерті будуть встановлені під час експертизи", - повідомляє ТАСС в Telegram з посиланням на джерело.

Що вибухало раніше:

  • 28 жовтня на території газопереробної станції в Дергачівському районі Харківської області стався потужний вибух. Загинули дві людини, ще дев'ять - постраждали.
  • 9 жовтня в столиці Лівану Бейруті знову прогримів потужний вибух, після якого почалася пожежа. Інцидент стався в міському районі Тавік-Джиде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти