У МЗС Росії розповіли, коли пройде зустріч Путіна і Лукашенка

2 вересня 2020, 12:38
У середу, 2 вересня, з візитом у Москві перебуває глава МЗС Білорусі Володимир Макей.
Путін Лукашенко
Зустріч Путіна і Лукашенка відбудеться в найближчі декілька тижнів - Лавров / GettyImages

Президент РФ Володимир Путін і чинний глава Білорусі Олександр Лукашенко проведуть зустріч вже в найближчі кілька тижнів. Обраний за версією ЦВК Білорусі президент Лукашенко приїде з цією метою до російської столиці.

Про це заявив глава МЗС Росії Сергій Лавров під час відкриття зустрічі зі своїм білоруським колегою Володимиром Макеєм, повідомляє ТАСС.

"Оголошено, що в найближчі декілька тижнів відбудеться і зустріч президентів двох країн у російській столиці", - запевнив російський дипломат.

Міністр закордонних справ РФ Лавров підкреслив, що Москва і Мінськ налаштовані на рівноправну і конструктивну співпрацю в рамках Союзної держави.читайте такожУ Кремлі готові "обнулити" Лукашенка: у Путіна запропонували Білорусі допомогу

Нагадаємо, з візитом у Москві перебуває глава білоруського зовнішньополітичного відомства Володимир Макей. Після розмови з Лавровим він подякував Росії за допомогу і заявив, що офіційному Мінську вдалося стримати удар і попередити розвиток українського сценарію у Білорусі, який, за його словами, хотіли реалізувати країни Заходу.

Раніше Лукашенко заявив, що в разі приходу до влади у Білорусі опозиції, в країні почнеться масштабна дестабілізація ситуації.

"Це буде різанина. І те, що сталося в Україні, буде квіточками", - сказав політик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти