"Допомогайка" з Тель-Авіва: ЗМІ розповіли про фігуранта скандалу з підпільною вакцинацією

10 січня 2021, 13:57
Перший медичний центр Романа Гольдмана є вивіскою на орендованому офісі в Тель-Авіві.
гольдман, Зеленський
Володимир Зеленський і Роман Гольдман / Фейсбук Р.Гольдмана

Керівник Першого медичного центру Тель-Авіва Роман Гольдман є посередником, який допомагає українським ВІП-персонам з лікуванням в ізраїльських медичних центрах.

Як говориться в матеріалі Strana.ua, Перший медичний центр є просто вивіскою на орендованій кімнаті в офісній будівлі.

Як розповів один із знайомих Гольдмана, який побажав залишитися неназваним, у Тель-Авіві з другого поверху лікарні Іхілов (Сураскі) через спеціальний коридор можна потрапити в будівлю, де здаються офіси в оренду, де і розташований кабінет Гольдмана.

"Гольдман водить людей по цій лікарні і створюється таке враження, що він директор самої клініки. Але це обдурювання людей. Уявіть собі довгий коридор, де через кожні два метри-двері. І на кожних дверях-прізвище лікарів, які ведуть приватний прийом. І на одній з дверей вивіска: перший медичний центр Тель-Авіва. Це навіть не приміщення всередині клініки. Це офіс у сусідній будівлі, яка з'єднана коридором з лікарнею Іхілов. Там приватні офіси - лікарів, адвокатів, бухгалтерів, кравців. Кого хочете. Хто платить, той знімає там офіс. "Клініка" Гольдмана знаходиться на 14-му поверсі 20-ти поверхової будівлі. Це звичайний офіс, який складається з двох невеликих кімнат", - розповіло джерело.

"Гольдман так званий "допомогайка" – обіцяє допомогти з лікуванням, а в підсумку люди платять втридорога", – говорить ще одне джерело.

Видання також додає, що в мережі можна знайти безліч відгуків пацієнтів, які залишилися незадоволеними послугами Гольдмана.

читайте такожПідпільна вакцина від COVID-19: стало відомо про жорстку реакцію ДБР

Скандал з нелегальною вакциною від коронавірусу в Україні:

  • Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал після інформації про те, що топ-чиновники, політики і бізнесмени нелегально вже прищеплюються вакциною від коронавірусу.
  • Щеплення почали робити тиждень тому препаратом BioNTech і Pfizer, який неофіційно завозять в Україну.
  • Вартість нелегального щеплення від коронавірусу становить від 1 до 3 тисяч євро, в той час як виробник заявляв про ціну своєї вакцини в 19,5 доларів за дозу в США і 15,5 Євро в ЄС.
  • Пізніше Служба безпеки зайнялася розслідуванням ввезення в Україну отруйних або сильнодіючих лікарських засобів під виглядом вакцини Pfizer від COVID-19.
  • "Група осіб за попередньою змовою, в порушення встановлених правил, придбали, перевозили, зберігали і відпускають отруйні або сильнодіючі лікарські засоби під виглядом вакцини від вірусу COVID-19 виробництва компанії Pfizer", - розповіли в СБУ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти