Подарунок Путіну. Вірмени "віддали" Запоріжжя, Херсонщину, Крим і Донбас

22 серпня 2022, 21:10
На тлі підготовки окупаційною владою псевдореферендумів по анексії окупованих територій Запоріжжя, Херсонщини та Донбасу, в Єревані вже визнали їх частиною РФ.
Армения

Як повідомляє 5 канал, у центрі столиці Вірменії розклеєні великоформатні листівки, прикрашені імперською символікою, з наступним змістом: "Херсон – це Росія!", "Маріуполь – це Росія!", "Запоріжжя – це Росія!", "Крим – це Росія!", "Луганськ – це Росія!", "Донецьк – це Росія!". Путіну також присвоєні Північний Казахстан, і столиці окупованих росіянами Південної Осетії і Придністров'я. На багатьох листівках міститься заклик: "Арцах – нехай буде Росія!". Мається на увазі Нагірний Карабах, в якому з листопада 2020 року розташований Російський військовий контингент.

Так званий "Арцах", який автори листівок ратують віддати кремлівському режиму, є одним з анклавів колишньої радянської імперії, в якій розміщено війська РФ. Ніким невизнана вірменська "влада" цього фіктивного утворення старанно підлещується до Путіна та активно підтримує його агресію проти України.

Ще в жовтні 2020 року у відкритому листі до кремлівського диктатора "президент" цього анклава Араік Арутюнян відзначав, що "Росія сприймається в історичній пам'яті народу Арцаха як Братська Країна".

відео дня

Через місяць після вторгнення РФ в Україну, 25 березня, "Рада Безпеки" вірменського анклава, під головуванням все того ж Арутюняна, прийняла рішення направити черговий лист кремлівському бузувіру. У ньому містився заклик збільшити російський військовий контингент в Карабасі.

12 червня Арутюнян оголосив ще одне схоже звернення до Путіна. "Ми в Арцасі знаємо і високо цінуємо зусилля Російської Федерації і особисто Ваші зусилля..., - зазначалося в посланні. - Ми глибоко вдячні Вам".

Підлабузняючись перед кремлівським господарем, Арутюнян та інші діячі "Арцаха" всіляко підтримують окупацію українських земель. Таким чином, поширення в центрі Єревана агітаційних матеріалів на підтримку анексії суверенних територій України, Молдови, Грузії, Казахстану і Азербайджану є черговою акцією Кремля і його Вірменських маріонеток по пропагандистському забезпеченню закріплення військово-політичних форпостів Москви в стратегічних точках колишньої радянської імперії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти