Стало відомо, коли планують відновити будівництво Північного потоку-2

31 липня 2020, 17:47
Якщо Газпром все ж таки наважиться відновити процес будівництва Nord Stream-2, апеляція Данії його не зупинить.
Будівництво Північного потоку-2 можуть відновити вже найближчими днями / Reuters
Будівництво Північного потоку-2 можуть відновити вже найближчими днями / Reuters

Відновити будівництво російського газопроводу Північний потік-2 можуть вже 3 серпня. Саме в цей день закінчиться термін подачі апеляції на рішення енергетичного агентства Данії, згідно з яким будівництво газопроводу дозволяється за допомогою судів з якорями.

Про це повідомляє інформагентство РИА Новости з посиланням на відповідну заяву Данського енергетичного агентства.

У заяві DEA мова йде про те, що апеляція, яка може бути подана у Данську апеляційну раду з енергетичних питань, не сприятиме терміновій зупиняючій дії. Виняток буде лише в тому випадку, якщо рада прийме альтернативне рішення.читайте такожСША за крок до нанесення удару: деталі перемовин Вашингтона і підрядників Північного потоку-2

відео дня

Додамо, Данське енергетичне агентство змінило умови дозволу для компанії Nord Stream 2 AG в процесі будівництва газопроводу Північний потік-2 в територіальних водах країни. Компанії дали дозвіл крім суден з динамічним позиціонуванням використовувати суду з якірним позиціонуванням.

Втім, продовжити будівництво Nord Stream-2 не можна допоки, доки не закінчиться термін оскарження такого рішення енергетичного агентства.читайте такожДанія заборонила роботи з будівництва Північного потоку-2: стала відома причина

Нагадаємо, Газпром вивів зі своїх активів трубопрокладник Академік Черський, який називали єдиним судном, здатним добудувати Північний потік-2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти