Перенесла складну операцію: в Італії трапилася трагедія з українкою

31 серпня 2021, 00:51
Поліція Неаполя почала розслідування за фактом смерті громадянки України.
скорий
Швидка допомога / Reuters

В Італії в місті Неаполь трагічно загинула 34-річна українка. Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінка вистрибнула з вікна четвертого поверху лікарні і померла на місці від отриманих травм.

Видання ilmattino.it пише, що тіло 34-річної українки виявили пізно ввечері 29 серпня на вулиці Джованні Нінні, біля лікарні.

"Кілька днів тому жінці зробили операцію з видалення катаракти в лікарні Пеллегріні. Операція пройшла успішно і пацієнтку помістили в офтальмологічне відділення для спостереження", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Лікарі відзначають, що жінка відчувала себе добре і ні на що не скаржилася.

Як розповіли сусіди по палаті, напередодні жінка поводилася спокійно і ніяких ознак душевної тривоги у неї не спостерігалося, своїм сусідам по палаті на проблеми не скаржилася. Вона раптово підійшла до вікна, відкрила його і зістрибнула вниз.

Поліція Неаполя почала розслідування за фактом смерті громадянки України. Зараз проводиться допит лікарів та інших пацієнтів.

читайте такожВ Албанії за дивних обставин загинув українець

Також ведеться пошук родичів загиблої. За попередньою версією поліції, жінка вчинила самогубство. Що могло стати причиною для такого кроку - на даний момент невідомо.

Як повідомляв Главред, в Туреччині біля курортного міста Кемер загинув 28-річний турист з України. Трагедія сталася в результаті лобового зіткнення двох гідроциклів.

Чоловіка в несвідомому стані доставили в лікарню, але лікарям не вдалося його врятувати. За фактом інциденту турецька прокуратура проводить розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти