Коп, який застрелив афроамериканця у США, здався владі

19 червня 2020, 07:30
Через годину після затримання поліцейського звільнили під заставу.
поліція США
12 червня в Атланті поліцейський застрелив 27-річного темношкірого чоловіка Рэйшарда Брукса / fbi.gov

Колишній офіцер поліції Атланти в американському штаті Джорджія Гаррет Ролф, який смертельно поранив під час затримання афроамериканця Рейшарда Брукса, здався владі штату.

Через годину після затримання його звільнили під заставу, при цьому йому не потрібно буде носити електронний браслет. Про це повідомляє телеканал CNN.

Рольфу пред'явлено звинувачення за 11 пунктами, зокрема в навмисному вбивстві. Його напарника звинувачують у нападі на підозрюваного за обтяжуючих обставин.

відео дня

Раніше прокурор округу Пол Говард заявив, що влада Фултона видала ордер на арешт колишнього поліцейського і його напарника, під час затримання з якими помер Брукс.

Прокурор інформував, що Ролфу і його напарникові Девіну Броснону надано час до вечора четверга, щоби добровільно з'явитися в прокуратуру і здатися правосуддю.

Як відомо, увечері 12 червня в Атланті поліцейський застрелив 27-річного темношкірого чоловіка Рэйшарда Брукса. Після цього в США почалася хвиля протестів.

Після інциденту Ролф був звільнений з поліції міста, його напарник Девін Броснон, який також брав участь у затриманні афроамериканця, відсторонений від оперативної роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти