Жириновський розповів, як у Росії оцінюють протести в Білорусі

16 серпня 2020, 18:06
Скандальний депутат російської Держдуми прокоментував масштабні протести в Білорусі проти обрання Олександра Лукашенка на новий термін.
Жириновський
Володимир Жириновський / УНІАН

Скандальний російський політик, депутат Держдуми і лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив - Росії (в умовах масових протестів в Білорусі) в першу чергу важливим є питання безпеки її західних кордонів.

Про це повідомляє портал Russia Today.

"Демократія, вибори - це одне, а якщо Білорусії загрожує вторгнення натовських військ або спроба втрутитися, якийсь варіант, як в Києві, - цьому, я вважаю, треба запобігати", - заявив Жириновський.

відео дня

На думку політика, якщо президент Білорусі Олександр Лукашенко звернеться до Російської Федерації по військову допомогу, то необхідно в негайному порядку її надавати.

Жириновський стверджує - Росія не може допустити, щоб країни Заходу "насадили в Білорусії такий само режим, як у Києві".

"Це жахливо буде для нас, це наша безпека. Я про це говорю - не про Лукашенка мова, а про безпеку Росії. Нам не потрібні натовські танки під Смоленськом", - підсумував він.

читайте такожПісля кривавих протестів в Білорусі Лукашенко подзвонив Путіну: про що говорили

Нагадаємо, раніше Володимир Жириновський заявляв - заворушення після виборів президента Білорусі є агонією режиму Олександра Лукашенка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти