Російський письменник спрогнозував, що чекає РФ після Путіна

22 травня 2020, 19:58
Відомий літератор Дмитро Биков зробив прогноз стосовно того, що станеться з Росією після того, як Володимир Путін залишить владу.
Путін
Російський письменник спрогнозував, що чекає РФ після відходу Путіна / УНІАН

Будь-який політик, який замінить Володимира Путіна на посту президента РФ, напевно, буде гірше за нього.

З такою заявою в п'ятницю, 22 травня, виступив відомий російський прозаїк і поет Дмитро Биков в ефірі радіостанції Ехо Москви.

"В принципі ж, розмови про те, що буде після Путіна (про це теж багато питань), здаються мені не те щоб безглуздими — якраз саме зараз має сенс про це поговорити, але більшість авторів, які зараз про це пишуть, відрізняються якоюсь вражаючою наївністю", — вважає він.

Крім того, Биков вважає, що будь-який політик, який виборе владу в Російській Федерації після Володимира Путіна, ніяк не зможе правити тривалий термін.

"Чорні після сірих — ясно, що це буде ненадовго. Завжди довге правління в Росії закінчувалося досить різкою зміною правителів і урядів. У наступного після Путіна правителя не буде шансів, щоб утримати ситуацію", — розповів літератор.

При цьому письменник зазначає, що кожна наступна влада в Росії гірше попередньої.

"Росія взагалі, на жаль, знаходиться в спадному тренді. Більшовики були гірше царської влади, постбільшовицька влада була гірше більшовиків [...]. Цілком очевидно, що той, хто буде після Путіна, буде гірше Путіна. Це не означає, що Путін гарний; це не означає, що гарні були більшовики", — сказав Биков.

Нагадаємо, раніше Дмитро Биков стверджував, що президент Російської Федерації Володимир Путін має намір передати владу в країні іншій людині - причому по суворому сценарію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти