У дельфінарії Алушти розчленували дельфіна

25 липня 2020, 13:29оновлено 25 липня 2020, 14:00
В Алушті перевіряють дельфінарій "Акварель", де розчленували дельфіна.
У дельфінарії Алушти розчленували дельфіна
В Алушті розчленували дельфіна / фото фейсбук Галина Огнєва

Кричущий випадок стався в анексованому Росією Криму. У дельфінарії "Акварель", який знаходиться в Алушті, розчленували мертвого дельфіна. За даним фактом чиновники проведуть перевірку.

Про це пише РІА "Новости".

За інформацією, дельфін помер через хронічні захворювань. Щоб провести експертизу, потрібно було зберегти тіло. Через відсутность холодильника потрібного розміру, працівники розділили труп тварини на шматки.

"Ми направили інформацію про цей інцидент до природоохороної прокуратури, прокуратури міста Алушти і в ОМВД по місту Алушта з проханням провести перевірку у межах чинного законодавства. І повідомити мене про результати перевірки", - повідомила так звана "очільниця" місцевої адміністрації Галина Огнєва.

Вона зазначила, що навіть відсутність холодильника не виправдовує вчинку.

Трохи пізніше у соцмережі чиновниця повідомила, що не має права закривати дельфінарій.

"Зараз, без результатів перевірки, без рішення правоохоронних органів я не уповноважена ухвалити рішення про закриття дельфінарію. Я впевнена, що дуже скоро буде дана правова оцінка діям керівництва дельфінарію "Акварель", – заявила Огнєва.

У дельфінарії Алушти розчленували дельфіна

Нагадаємо, раніше в окупованому Криму сталася велика пожежа - в Севастополі за адресою Набережна, 2 загорівся дельфінарій.

За попередньою інформацією, пожежа спалахнула в тій частині павільйону, де знаходилися кіоски з сувенірами. Унаслідок пожежі торгові приміщення сильно обгоріли.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти