Небезпечна забава: у Росії туристки зірвалися з гойдалок прямо в каньйон

13 липня 2021, 10:03оновлено 13 липня 2021, 10:44
Дівчата розгойдувалися на гойдалках, але трос раптово обірвався. На щастя, під гойдалками був майданчик.
Небезпечна забава: у Росії туристки зірвалися з гойдалок прямо в каньйон
Туристки впали прямо в каньйон / скріншот з відео

У Сулакському каньйоні (Дагестан, РФ) дві туристки зірвалися в обрив в результаті катання на гойдалках, які були встановлені прямо над прірвою. Дівчата розгойдувалися на гойдалках, але трос раптово обірвався.

Друзі туристок знімали подію на пам'ять. У якийсь момент одна з дівчат вирішила загальмувати ногами, але сила інерції виявилася сильнішою. За даними РИА Дагестан, в результаті інциденту вони отримали незначні травми, але все могло обернутися трагедією.

За словами джерела видання в правоохоронних органах, врятувало дівчат те, що внизу знаходився майданчик з настилом, куди вони і впали, завдяки чому постраждалі відбулися лише легким переляком і незначними травмами. Атракціон міг би закінчитися куди сумніше, якби дівчата впали в той момент, коли гойдалки знаходилися на максимальній висоті.

відео дня

Відзначається, що після події до "атракціону" приїхали поліціянти. Прокуратура Дагестану за фактом інциденту почала перевірку.

Нагадаємо, в Рівненській області 6-річна дівчинка стрибала на батуті і напоролася рукою на залізний паркан. Дитині знадобилася допомога рятувальників та медичних працівників.

Також ми писали, що в одному з парків Краматорська через недбалість оператора атракціону люди отримали страшні травми, в результаті одна з дівчат мало не позбулася ніг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти