Любовний трикутник Кім Чен Ина - лідера КНДР бачили з колишньою коханою

1 листопада 2020, 09:47
Кім Чен Ин розірвав відносини з Хен Сон Воль понад 15 років тому за наполяганням тодішнього президента країни, свого батька Кім Чен Іра. Але почуття сильніше.
Кім Чен Ин
Кім Чен Ин знову спілкується з колишньою коханою / Reuters

Лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, який нещодавно з'явився на публіці у європейському костюмі, помітили в компанії з його колишньою коханою, 43-річною співачкою Хен Сон Воль (Hyon Song-wol).

Зокрема, Хен перебувала поруч з главою КНДР під час військового параду в Пхеньяні 10 жовтня. Як пише The Times, вона проводила високопоставлених осіб до їхніх місць і забирала квіти, подаровані лідеру, — раніше цей обов'язок виконувала молодша сестра Кім Чен Ина - Кім Йо Чжон.

У 2013 році західні ЗМІ повідомили про страту Хен Сон Воль. Тоді кількох популярних в цій країні артистів нібито заарештували, звинуватили в поширенні порнографії, судили і розстріляли з кулеметів. Проте вже за кілька місяців Хен "воскресла", а її кар'єра пішла вгору, і в 2017 році вона увійшла до Центрального Комітету Трудової партії Кореї.

Кім Чен Ин розірвав відносини з Хен Сон Воль понад 15 років тому за наполяганням тодішнього президента країни, свого батька Кім Чен Іра.

У середині жовтня в південнокорейській пресі заговорили про зникнення дружини Кім Чен Ина Лі Соль Чжу. Як пише видання Daily NK, дружина північнокорейського лідера не з'являлася на публіці вже понад дев'ять місяців. Державні видання КНДР востаннє сфотографували Лі Соль Чжу 25 січня 2020 року, коли вона з чоловіком вирушила до театру в Пхеньяні на новорічну виставу.

Однією з можливих причин зникнення Лі Соль Чжу з публічного поля називають її догляд за Кім Ген Хі, молодшою сестрою Кім Чен Іра, у зв'язку з тим, що Кім Чен Ин дуже прив'язаний до своєї тітки, яка може бути хвора.

Друга - у дружини керівника КНДР проблеми зі здоров'ям.

За іншими даними, Лі Соль Чжу припинила з'являтися на публіці через поширення коронавірусу з метою захистити себе і сім'ю, оскільки "багато хто не носить маски належним чином під час масових заходів".

На відео Хен Сон Воль:

Кім Чен Ин хворий - про що йшлося раніше:

  • Про проблеми зі здоров'ям 36-річного Кім Чен Ина вперше повідомлялося навесні. У 2020-му його бачили на публіці лише кілька разів. Це і породило чутки про те, що він захворів.
  • Вважалося, що "невдала" операція на серці для установлення стента завдала непоправної шкоди його здоров'ю. Лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни. Нібито хірург дуже хвилювався, у нього тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. Як наслідок йому знадобилося близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".
  • 2 травня інформаційне агентство Республіки Корея Yonhap з посиланням на державні ЗМІ повідомило, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин вперше за останні 20 днів з'явився на публіці.
  • 24 серпня ЗМІ повідомили, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин серйозно хворий і навіть впав у кому, країною зараз керує його 33-річна сестра Кім Йо Чжон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти