Лукашенко поскаржився, що білоруси не розуміють його політику

7 січня 2021, 15:03
Олександр Лукашенко переконаний - в Білорусі і в світі в цілому постійно йдуть інформаційні війни
Лукашенко
Олександр Лукашенко / Reuters

Олександр Лукашенко зізнався - він мріє про те, щоб люди, що живуть в Білорусі, розуміли ту політику, яку йому доводиться проводити.

Про це повідомляє портал Бєлта. Свою заяву Лукашенко зробив у четвер, 7 січня, відвідуючи у свято Різдва Хрестовоздвиженський храм в Мінську.

"Життя зараз складне, але я мрію, щоб люди, що живуть хоча б в Білорусі, розуміли ту політику, яку мені доводиться здійснювати. Але я реаліст, знаю, що велике бачиться на відстані й все пізнається в порівнянні. Це не я придумав. Це аксіома", - сказав він.

Лукашенко переконаний - в Білорусі та у світі в цілому постійно йдуть інформаційні війни й розгорнулася "страшна бійка" за уми людей.

"Використовують будь-який випадок, навіть ось цю пандемію. Але я вас попереджав ще на початку минулого року: пройде ця пандемія, але де будемо ми в результаті? Я вас попереджав, що цим моментом сильні світу цього постараються скористатися. Дивіться, ситуація непроста. І нам треба об'єднатися, щоб не втратити своє - те, що належить нам", ‒ заявив Лукашенко.

читайте такожУ МВС прокоментували версію про те, що Лукашенко був замовником вбивства Шеремета

Ситуація в Білорусі - вибори, протести й нелегітимний президент Лукашенко: основні факти

  • У країні на початку серпня пройшли вибори президента і спалахнули масові акції протесту. Опозицію та її прихильників обурило те, що за офіційними даними Олександр Лукашенко лідирував у виборчих перегонах з величезним відривом. Опозиція заявила про масштабні фальсифікації.
  • Учасники акцій протестів вимагали змін, а силовики вкрай жорстоко з ними розправлялися - є жертви, багато постраждалих і затриманих.
  • Західні країни засудили застосування сили проти протестувальників і не визнали білоруські вибори.
  • Лукашенко вирішив залишитися на посаді президента, його інавгурація була організована таємно.
  • На Заході Лукашенка не визнали легітимним білоруським лідером, термін дії його президентських повноважень закінчився 5 листопада.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти