Google додає в YouTube функцію інтернет-магазину - Bloomberg

10 жовтня 2020, 23:10оновлено 12 жовтня 2020, 12:51
Товари можна буде купувати і продавати безпосередньо через відео.
Штаб квартира Ютуб
Google хоче додати в YouTube функцію інтернет-магазину / Фото: Бюро-стиль

Компанія Google у найближчому майбутньому планує додати у відеосервіс YouТube опцію інтернет-магазину, що дозволить здійснювати покупки одночасно з переглядів роликів.

Як пише Bloomberg, компанія хоче дозволити користувачам переглядати, вибирати і купувати товари безпосередньо через відео.

Уточнюється, що деякі канали в Youtube вже успішно тестують дану функцію. Для застосування нововведення авторам контенту пропонують використовувати спеціальне програмне забезпечення, яке завдає маркування і дозволяє відстежувати товари.

відео дня

читайте такожApple і Google розповіли про свою систему стеження за коронавірусомЗа попередньою інформацією, дана функція носить експериментальний характер, а результати тестування компанія не розголошує. Однак, якщо експеримент виявиться успішним, то YouTube може перетворитися на величезний інтернет-каталог і складе жорстку конкуренцію Amazon і Alibaba.

Журналісти дізналися, що додати на сайт функцію інтернет-магазину YouТube змусила ситуація з пандемією коронавірусу. Під час карантину багато контрактів компанії були розірвані, а користувачі стали набагато більше товарів купувати онлайн.

Для обміну повідомленнями відеохостинг YouТube планує ввести нову функцію.

Як раніше повідомлялося, YouTube запускає новий музичний сервіс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти