Експерт назвав умову розриву Росії зсередини

29 листопада 2020, 12:57
Після смерті Путіна можливий розпад Росії, три республіки можуть спробувати першими покинути склад країни, вважає полковник запасу.
Експерт попередив, що якщо Путін до смерті не піде з влади, РФ може розірвати зсередини – Розвал Росії
Якщо Володимир Путін до смерті не піде з влади, РФ може розірвати зсередини, попередив експерт / Reuters

Якщо президент Російської Федерації Володимир Путін до останнього подиху буде "сидіти на троні", після його смерті Росію розірве внутрішня боротьба за владу.

У РФ може зав'язатися серйозна бійка, через яку можливий розпад, оскільки багато суб'єктів Федерації готові вийти з її складу, перш за все, це спробують зробити Чечня, Дагестан та Татарстан, розповів полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов на чаті в Главреді.

Співрозмовник додав, що Україна може скористатися ситуацією та спробувати повернути захоплені території, але у разі заворушень у Росії їй потрібно бути готовою до напливу біженців.

відео дня

"...Внутрішня боротьба за владу дійсно розірве Росію. Тому що Путін не віддасть її та буде до останнього подиху сидіти на російському троні", – сказав експерт.

За словами Жданова, оточення очільника РФ розуміє, що наступники їх розірвуть, і може навіть приховувати смерть Путіна.

"...може повторитися історія, яка трапилася в одній з азійських країн, коли лідер помер, але три місяці про його смерть ніхто не повідомляв, поки ділили владу та вирішували, хто буде замість нього", – спрогнозував полковник запасу.читайте такожГенерал дізнався, чи піде Путін найближчим часом

  • Раніше західні ЗМІ писали, що Володимир Путін має хворобу Паркінсона та збирається покинути посаду російського президента у січні 2021-го.
  • Пізніше спікер очільника РФ Дмитро Пєсков стверджував, що ЗМІ поширили "повну нісенітницю". Прессекретар додав, що у Путіна "чудове здоров'я".

Довідка. Володимиру Путіну 68 років. Путіна вперше обрали російським президентом 26 березня 2000 року, пише Wikipedia.

Хвороба Паркінсона – це хронічне неврологічне захворювання, яке притаманне людям старшого віку. Захворювання повільно прогресує та б'є по моториці людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти