ВООЗ дала важливі рекомендації під час пандемії

У ВООЗ розповіли про фізичну активність / Freebooks

Фізична активність дуже важлива для здоров'я людини, особливо під час карантину.

У ВООЗ випустили нове керівництво з фізичної активності через те, що люди часто залишаються вдома у зв'язку з пандемією. В організації вважають, що всі люди в будь-якому віці та з різними здібностями можуть бути фізично активними.

Відповідно до нових побажань:

"Регулярна фізична активність має ключове значення для профілактики і сприяння лікуванню серцево - судинних захворювань, діабету другого типу і раку, а також для зменшення симптомів депресії і тривожності, уповільнення зниження когнітивних здібностей, поліпшення пам'яті і зміцнення здоров'я мозку", - зазначає ВООЗ.

Читати такожГоловний інфекціоніст сказала, Коли вдарить пік коронавірусу в Україні

Гендиректор ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус підкреслив, що фізична активність має вирішальне значення для здоров'я і добробуту – вона може сприяти продовженню і поліпшенню якості життя.

В організації відзначили, що різна фізична активність корисна і може виконуватися як частина роботи, спорту і відпочинку або пересування (ходьба, їзда велосипеді), а також за допомогою танців, ігор і повсякденних домашніх справ, таких як робота в саду та прибирання.

ВООЗ зазначила, що якби населення світу було більш активним, це допомогло б запобігати до 5 мільйонів випадків смертей на рік.

Пандемія COVID-19-Про що раніше повідомляв головред:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти