Стало відомо про загрозу імпічменту президенту Вірменії

Для імпічменту президенту Саркісяну парламенту потрібно зібрати мінімум 86 голосів / пресслужба президента Вірменії

Дії президента Армена Саркісяна завдають шкоди національній безпеці Вірменії, вважає Ваагн Овакімян.

Відмову президента Вірменії Армена Саркісяна відправити у відставку главу Генштабу Оника Гаспаряна за клопотанням прем'єрміністра Нікола Пашиняна можна трактувати як довільні дії, які завдають шкоди безпеці держави. Таким чином, з'являються підстави для оголошення президенту імпічменту, заявив депутат від правлячої партії вірменського парламенту Мій крок Ваагн Овакімян на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, відмова звільняти главу Гештаба Гаспаряна свідчить про те, що дії Саркісяна спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні і нанесення шкоди державній безпеці. У подібній ситуації виникають умови для відсторонення президента від його посади.

"Кроки Армена Саркісяна, зроблені ним останнім часом, схоже, спрямовані на те, щоб викликати згадані негативні наслідки. Таким чином, можна констатувати наявність серйозних підстав для ініціювання процесу імпічменту Армена Саркісяна на підставі грубого порушення Конституції", - підкреслив Овакімян.Читати такожДипломат пояснив, чому Пашинян не втримається при владі у Вірменії

Імпічмент президенту Вірменії

Ситуація у Вірменії

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти