"Путін стає токсичним для самої РФ": у Кремлі підбирають наступника російському диктатору - ГУР

У Кремлі підбирають наступника Путіну / Фото pixabay.com

У Росії вже наростає незадоволення від того, що відбувається, підкреслив представник ГУР Андрій Юсов.

Російський диктатор Володимир Путін стає токсичнішим і для зовнішнього світу, і всередині країни-агресорки Росії. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

За його словами, у Росії вже наростає незадоволення від того, що відбувається. У зв'язку з цим у Кремлі вже шукають наступника диктатору.

"Коло Путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни. Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника Путіна, і шукає його вже не Путін", - сказав Юсов.

Нагадаємо, нещодавно генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки заявив, що російські еліти активно зайнялися пошуком наступника Володимира Путіна. Це відбувається на фоні провалів на фронті й погіршення стану здоров'я господаря Кремля. Переважна більшість в елітах розуміє, що виграти війну в Україні неможливо.

Раніше військовий аналітик і письменник Стів Стразерс заявив, що є кілька кандидатів на місце президента РФ у разі смерті диктатора Володимира Путіна. Він не виключив, що в разі смерті Путіна його потенційними наступниками можуть бути Сергій Іванов, колишній міністр оборони, і екс-прем'єр Росії Дмитро Медведєв, який довгий час вважався близькою довіреною особою Путіна.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти