Пропагандисти РФ "поховали" батька Путіна за 10 років до народження диктатора

Пропагандисти РФ "поховали" батька Путіна за 10 років до народження диктатора

Володимир Спиридонович Путін нібито "загинув на Невському п'ятачку, прориваючи вороже кільце" за часів Другої світової війни.

Пропагандистський російський Перший канал показав в ефірі сюжет, в якому говорилося, що батько диктатора Володимира Путіна Володимир Спиридонович Путін героїчно загинув під час Другої світової війни - тобто за 10 років до народження нинішнього господаря Кремля.

На чергову брехню пропагандистів звернули увагу в Twitter SOTA.

"Перший канал поховав батька Володимира Путіна в битві за Невський п'ятачок в роки блокади. Але президент Росії народився в 1952 році. У сюжеті рядком, що біжить, було зазначено: "про це заявляв і Президент Володимир Путін, чий батько загинув на Невському п'ятачку, прориваючи вороже кільце", - йдеться у повідомленні.

Фото twitter.com/Sota_Vision

Довідка. Невський п'ятачок - умовне позначення плацдарму на Лівому березі річки Неви, яку утримували військові Ленінградського фронту з 19 вересня 1941 року по 29 квітня 1942 року і з 26 вересня 1942 року по 17 лютого 1943 року в ході битви за Ленінград.

Згідно з відкритою інформацією, Володимир Спиридонович дійсно брав участь у Другій світовій війні з червня 1941 року. Бився у складі 330-го стрілецького полку 86-ї дивізії Червоної Армії, захищаючи Невський п'ятачок, був важко поранений осколком в ліву гомілку і стопу (17 листопада 1941), проте вижив.

У 1952 році у нього народився син - Володимир Путін.

Раніше Главред писав, в Санкт-Петербурзі біля могили Марії Шеломової та Володимира Путіна-старшого – батьків глави Кремля Володимира Путіна - залишили послання. У ньому йдеться про огидну поведінку керівника держави-агресора.

Також у Санкт-Петербурзі заарештували 60-річну місцеву жительку, яка залишила записку на могилі батьків російського диктатора Володимира Путіна. Проти Ірини Цибаньової порушили кримінальну справу. Що конкретно було в записці, достеменно не відомо. Але сама жінка каже, що там побажання "здохнути".

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти