Пропагандист Сатановський "наїхав" на Медведєва: обізвав "дрібним слабеньким лайном"

Євген Сатановський образив Дмитра Медведєва / Колаж: Главред, Фото: УНІАН, скріншот

Образливі епітети на адресу експрезидента Росії пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в РФ.

У країні-агресорі Росії новий скандал із образами колишнього ведучого каналу "Соловйов Live" пропагандиста Євгена Сатановського на адресу відомих чиновників.

Відео з неприємними коментарями Сатановського щодо заступника голови Радбезу та екс-президента Дмитра Медведєва вже опублікували в Мережі.

При цьому Сатановський, який раніше публічно образив речника МЗС РФ Марію Захарову, називає Медведєва «дрібним слабеньким лайном».

Такі епітети на адресу скандального російського політика пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в Росії.

При цьому Сатановський міркував про систему влади, збудовану в РФ диктатором Володимиром Путіним і про ймовірного наступника нинішнього господаря Кремля.

«Для нашої країни (РФ, – ред.) година Х – можливість розпаду, буде десь у 30-ті роки. Путін не вічний, він старіє... Як завжди, сильні лідери беруть за себе (наступників, ред.) слабеньких. А Путін дуже сильний із погляду утримання влади. Хоча у мене окрема тема, що я думаю про те, як він керує країною і як він підбирає кадри. З цих кадрів він якесь дрібне слабеньке лайно на своє місце і поставить – он Медведєв був приклад…», - заявив Сатановський.

Дивіться відео - пропагандист Євген Сатановський вилаяв Дмитра Медведєва:

Євген Сатановський образив Дмитра Медведєва / Скріншот

Скандал із образами на адресу Захарової

Зазначимо, що раніше в Мережі з'явився запис, на якому Сатановський образливо висловився на адресу речника російського МЗС Марії Захарової. Він прямим текстом звинуватив Захарову у зловживанні алкогольними напоями. Крім того, Сатановський наголосив на антисемітських поглядах Захарової.

"От, Маша Захарова, яка євреїв не дуже любить, а Ізраїль терпіти не може. Більше того, вона цього і не приховує... Ще одна шмара, що сильно п'є. Тим не менш, вона спікер нашого МЗС", - заявив Сатановський.

Додамо, що зрештою пропагандисту Соловйову довелося вибачатися за висловлювання Сатановського. При цьому Сатановського вигнали з каналу "Соловйов Live".

При цьому сам Сатановський у коментарі росЗМІ наголосив, що не збирається залишати Росію після образливих слів на адресу Захарової, а також не планує вибачатися.

"Я пенсіонер. Живу і житиму я в Росії. Щодо вибачень — не мій шлях. Я говорю те, що думаю, і те, що бачу. Як акин - що бачить, те й співає», - заявив він.

Раніше Соловйов закотив істерику через курс рубля в РФ . Російський пропагандист розкритикував політику за Центральний банк РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Соловйов збожеволів: пропагандист заявив, що українці командують Байденом. Топовий російський пропагандист Володимир Соловйов стверджує, що Україна дала нинішньому голові Білого дому Джо Байдену хабар.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти