Відкусила палець жінці і втекла з країни: в Таїланді росіянка влаштувала дебош

Моніка Созанська / mirror.co.uk

Росіянка відкусила жінці з Великобританії частину пальця та побила її собаку.

Росіянка з чоловіком в Таїланді накинулися на громадянку Великобританії. Повідомляється, що коли жінка ввічливо до неї звернулася, то мешканка країни-агресора відкусила потерпілий шматок пальця і напала на собаку.

За даними видання mirror.co.uk, історію з нападом розповіла колишня польська спортсменка Моніка Созанська.

Жінка разом з подругою відпочивали на пляжі в Таїланді. Там вони шукали вільне місце, щоб насолоджуватися відпочинком. Вільні пляжні крісла-мішки жінки помітили біля парочки.

"Тоді подруга ввічливо запитала, чи вільно тут. Це розлютило росіянку і вона не захотіла, щоб біля них відпочивали подруги. Ситуацію врегулював тільки офіціант клубного пляжу",- йдеться в повідомленні.

Росіянці це вкрай не сподобалося і вона напала на подругу Моніки — громадянку Великобританії. Росіянка відкусила жінці частину пальця і побила її собаку.

"Вона схопила руку моєї подруги і вкусила її. Потім виплюнула укушену фалангу і посміхнулася. Кров просто бризнула. Це було як у фільмі жахів!",- згадує полька.

"Зараз лікарі намагаються врятувати палець і уникнути ампутації за допомогою спеціальної процедури, яка називається "обгортання", - каже Моніка Созанська.

Де опинилася оскаженіла росіянка

Повідомляється, що росіяни встигли втекти. Мешканка країни-агресора втекла на найближчий літак та полетіла до Малайзії.

Громадянку Британії госпіталізували, медики намагаються врятувати її палець.

Раніше повідомляли, що неадекватна росіянка влаштувала скандал у московському барі через пісню Вакарчука.

Відпочиваюча там Анастасія виявилося тією ще любителькою російського миру і українська пісня її настільки тригернула, що вона стала трощити все, що попалося їй на очі.

Читайте також:

Новини заразКонтакти