До Білорусі перекинули 11-ту колону "вагнерівців" із броньовиками "Щука"

До Білорусі перекинули ще одну колону "вагнерівців" / колаж: Главред, фото: Telegram Пригожина, іноземні ЗМІ

До Білорусі прибула ще одна колона із "вагнерівцями" разом із броньованими автомобілями.

До Білорусі перекинули уже 11-ту колону ПВК "Вагнер" прибула до Білорусі. В її складі вперше спостерігаються бронеавтомобілі "Щука".

Про це повідомили у моніторинговому проєкті "Беларускі Гаюн" у Telegram. Відомо, що наразі колона рухається трасою Р43 (ділянка Кричев - Чериков).

У складі колони щонайменше 29 одиниць автомобільної техніки. Серед них:

БГ зазначає, що бронеавтомобілі "Щука" є відмітним транспортним засобом "ПВК Вагнер". Раніше подібних автомобілів у колонах найманців, які прибували до Білорусі, не фіксували.

За прогнозом моніторингової групи, далі колона може рухатися такими маршрутами:

"Вагнер" у Білорусі: що відомо

Нагадаємо, що величезна колона "вагнерівців" прибула до Білорусі. Українські прикордонники та військові продовжують відстежувати переміщення "вагнерівців" по Білорусі.

Зеленський оцінив ризик атаки "вагнерівців" на Україну з боку Білорусі. Президент України Володимир Зеленський заявив, що захисники України знешкодили 100 тисяч найманців ПВК "Вагнера". Тепер "вагнерівці" їдуть до Білорусі.

"Вагнер" та прикордонники Білорусі влаштували розбірки поблизу кордону з Україною. "Вагнерівці" проводили розвідку місцевості, але не поділили територію із прикордонниками Білорусі.

Більше цікавих новин:

Автор: Юлія Закрепа
Новини заразКонтакти