"Людина-фейк": Подоляк припустив, що Путіна вже давно не існує і вказав на цікаву деталь

Подоляк припустив, що Путіна вже давно не існує / Офіс президента України, сайт Кремля

Радник керівника Офісу президента підкреслив, що там, де буває Путін, там ніколи немає людей.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російський диктатор Володимир Путін – це людина-фейк. Глава Кремля з'являється на різних заходах взагалі без людей, а з підлеглими спілкується переважно через онлайн-зв'язок.

Радник керівника ОП в ефірі 24 каналу звернув увагу на цікаву деталь з останньої появи Путіна 18 січня, де той клав квіти біля одного з пам'ятників Санкт-Петербурга. На світлинах взагалі не видно сторонніх людей.

Як наголосив Подоляк, там, де буває Путін, там ніколи немає людей. Він погоджується з твердження президента Володимира Зеленського, що взагалі незрозуміло, чи живий російський диктатор.

"Мені видається, що ми живемо у світі, де Путіна вже не існує. Це треба зафіксувати. Проте ще є остаточні рефлексії, фантомні болі. Росія просто не розуміє, як треба провести транзит влади", - припустив радник керівника Офісу президента.

Путіна вже давно може не бути серед живих

Нещодавно президент України Володимир Зеленський висловив невпевненість у тому, що російський диктатор Володимир Путін ще живий. Український гарант зазначив, що вже не можна точно стверджувати, що Путін живий і він сам приймає рішення в РФ.

"Я не зовсім розумію, з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення. Що за коло осіб? В мене немає такої інформації", - заявив Зеленський.

Раніше керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов також висловлював невпевненысть у тому, чи живий глава Кремля.

"Це ще одне питання, на яке я зараз не дам відповідь до кінця. Те, що у нього були дуже значні проблеми зі здоров’ям навесні, це я вам підтверджу. Чи живий він зараз? Давайте дочекаємось того моменту, коли пройде трансфер влади в РФ", - сказав глава ГУР.

Вас може зацікавити:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти