"Буде палати, поки не згорить вся Москва": Данілов прокоментував пожежі та вибухи в РФ

Данілов заявив, що "бавовна" в Росії продовжиться / УНІАН, скріншот

Секретар РНБО переконаний, що схожих подій в Росії з кожним тижнем буде тільки більшати.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що пожежі та вибухи на території Росії будуть до тих пір, поки вся поки Москва не згорить. Він наголосив, що "бавовна" на російських об'єктах з кожним тижнем відбуватиметься все частіше і частіше. Про це Данілов розповів у ефірі ТСН в межах телемарафону "Єдині новини".

"Ми розуміємо ситуацію, яка відбувається на сьогодні. І те, що у них там відбувається в Росії, повірте, воно тільки збільшуватиметься з кожним тижнем. І ті події, які там відбуваються... Я не можу сказати, хто до цього причетний, але повірте, воно горітиме і горітиме, поки не згорить вся та Москва, що неодмінно станеться в наші з вами дні", - заявив Данілов.

Секретар РНБО також додав, що деякі політики пропонували Україні переговори з Росією на її умовах, але український гарант відхиляв такі пропозиції як неприйнятні.

Вибухи на аеродромах Росії

Як повідомляв Главред, 5 грудня в Енгельсі Саратовської області на російській військовій авіабазі прогриміли вибухи. За попередніми даними, невідомий ударний безпілотник впав на злітно-посадкову смугу, після чого стався вибух. Було пошкоджено мінімум два бомбардувальники Ту-95.

У Міноборони РФ підтвердили удар по військовим аеродромах у Саратовській і Рязанській областях. В результаті ліквідовані троє військових РФ, також нанесені пошкодження бойовим літакам окупантів, йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що вибухи на двох стратегічних аеродромах у Росії можуть зірвати кампанію РФ з атак на об'єкти інфраструктури та енергомереж України.

Вас може зацікавити:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти