У США придумали новий капкан для Північного потоку-2 - ЗМІ

7 квітня 2020, 19:03
За даними німецьких журналістів, у США придумали нову удавку для амбітного проекту Газпрому - будівництва газопроводу Північний потік-2.
Північний потік-2
У США придумали нову перешкоду для Північного потоку-2 / Reuters

Проект російського Газпрому, газопровід Північний потік-2, поступово стає справжнім капканом-пасткою для Німеччини.

Така думка міститься у матеріалі, опублікованому німецьким виданням WirtschaftsWoche. За даними експертів, з одного боку, США загрожує Північному потоку-2 новими санкціями та обмеженнями (навіть незважаючи на те, що він і так не може бути втілений в життя у запланований термін).

З іншого боку, компанія-оператор газопроводу Nord Stream 2 AG може пред'явити позовну заяву в суд у випадку, якщо офіційний Берлін відмовиться від проекту. Буквально нещодавно сенатор-"республіканець" Тед Круз запропонував ввести нові санкції проти Північного потоку-2.

відео дня

На цей раз - через те, що прокладка труб у акваторії Балтійського моря з допомогою анкерного технології завдає серйозної шкоди екології і повинна бути припинена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що судно-трубовкладчик Академік Черський (яке належить корпорації "Газпром"), здатний добудувати газопровід Північний потік-2, продовжує йти в західному напрямку і в черговий раз змінило пункт призначення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти