Від ненаситного вірусу померла іспанська принцеса

29 березня 2020, 18:28
У Парижі від коронавірусу померла іспанська принцеса Марія Тереза.
коронавірус
У Франції від коронавірусу померла принцеса Марія Тереза / Фото pixabay.com

Моторошний коронавірус продовжує прогресувати і забирати людські життя. У Парижі від страшної хвороби у віці 86 років померла іспанська принцеса з династії Пармських Бурбонів Марія Тереза.

Як пише в неділю, 29 березня, EHA News, представниця королівської сім'ї з династії Пармських Бурбонів померла 26 березня. Про смерть 86-річної принцеси повідомив її молодший брат, іспанська політик, лідер карлистського руху 79-річний принц Сікст Генріх Бурбон-Пармський.

читайте такожКоронавірус підхопив ще один "слуга народу" – ЗМІ

відео дня

Зазначимо, Марія Тереза була була двоюрідною сестрою правлячого короля Іспанії Філіпа VI. В Іспанії через її політичні погляди за Марією Терезою закріпилося прізвисько "червона принцеса".

Принц розповів, що його сестра стала жертвою пандемії Covid-19 і попросив помолитися за вічний спокій сестри.

Нагадаємо, принцеса Марія Тереза народилася в Парижі 28 липня 1933 року в родині принца Ксавьє і Мадлен де Бурбон. Всього в їхній сім'ї народилося шестеро дітей. У принцеси Марії Терези своїх дітей не було.

Коронавірус у світі

Зазначимо, станом на ранок неділі, 29 березня, в усьому світі зареєстрували 663 800 випадків зараження коронавірусом. Кількість жертв смертоносного китайського вірусу – 30 822.

Також нагадаємо, CoViD-19 залишається високостабільним тривалий час при температурі близько чотирьох градусів, сказано в дослідженні, опублікованому на порталі MedRxiv. Вчені наголосили: якщо не проводити дезінфекцію, активність почне спадати через два тижні. Крім того, експерти прийшли до висновку, що новий вірус не витримує високих температур. Наприклад, при 70 градусах він не протримається довше п'яти хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти