Австрія закриє авіасполучення з Україною: стала відома дата

15 березня 2020, 13:35
Заборона на в'їзд торкнеться громадян України, Росії, Великої Британії та Нідерландів.
 Себастьян Курц
Себастьян Курц повідомив про додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом / Фото Reuters

Австрія припиняє авіасполучення з Україною, Росією, Великою Британією та Нідерландами через загрозу поширення небезпечного китайського коронавірусу Covid-19. Про це повідомив канцлер країни Себастьян Курц.

Зокрема, заборона на в'їзд для українців в Австрію буде запроваджена з вівторка, 17 березня, передає Orf. Обмеження вводяться в рамках додаткових заходів щодо боротьби з коронавірусом.

Крім того, з вівторка в країні припинять роботу всі ресторани, а також закриються дитячі та спортивні майданчики, будуть працювати тільки продуктові та тютюнові магазини, а також аптеки.

відео дня

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков анонсував заборону на авіасполучення через пандемію коронавірусу Сovid-19. За його словами, заборона набуде чинності з 17 березня.

"17 березня, з 0:00 годин авіасполучення в Україні буде повністю обмежено. Сухопутне і морське сполучення буде продовжувати працювати, наші громадяни зможуть повернутися в країну", - повідомив спікер Ради.

читайте такожЗакритий кордон: що робити українцям, які залишаються за кордоном

Як повідомляв Главред, через пандемію коронавірусу компанія Російська залізниця з 17 березня припиняє сполучення з Молдовою і Україною. Слідом за Росією компанія Білоруська залізниця також вирішила з вівторка призупинити залізничне сполучення з Україною і Молдовою. Дані заходи є тимчасовими, але остаточна дата відновлення залізничного сполучення поки невідома.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти