"Подарунок фюреру": Данілов розкрив терміни планів РФ по захопленню Донбасу

"Подарунок фюреру": Данілов розкрив терміни планів РФ по захопленню Донбасу

Володимир Путін не знімає завдання зі знищення України, впевнений Олексій Данілов.

Російські окупанти вже до Великодня ставлять перед собою завдання отримати контроль над Донецькою і Луганською областями, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Як підкреслив він у ефірі інформаційного телемарафону, війна ще триває, попереду ще багато має пройти речей, щоб українці закінчили цю битву своєю перемогою.

"Путін не знімає завдання - це знищення нас як держави. Це знищення вищого політичного керівництва нашої країни. Ті завдання, які він окреслив 22-24 лютого, коли вони починали цю операцію. Ці плани не зазнали жодних змін. Коли ми вигнали окупантів з Київської, Житомирської, Сумської областей - це тільки початок. Нам потрібна остаточна перемога, щоб вважати, що ми це питання закрили. Я б не заспокоював наше населення, що у нас все добре», - зазначив Данілов.

Він додав, що громадянам, які мають можливість евакуюватися з тих зон і територій, де тільки починаються або вже йдуть бої, це обов'язково потрібно зробити.

«Росіяни вже не те, що до 1 або 9 травня, а вже до Великодня ставлять перед собою завдання отримати повністю Донецьку і Луганську області. Зробити такий подарунок своєму фюреру. Навряд чи їм це вдасться. Наше військо стоїть і обороняється, в разі необхідності йде в контратаку. Ми свою землю віддавати не будемо, не має значення маленьке це містечко або велике місто - це все для нас рідна земля», - акцентував секретар РНБО.

Читати такожОкупанти почали наступ на сході України і перекидають нові резерви

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти