Відповідь за бомбардування: ЗСУ розбили окупантів на Чернігівщині, йде зачистка

ЗСУ розгромили ворога на Чернігівщині / Facebook/kommander.nord/

Бійці ЗСУ захопили понад 10 одиниць трофейної техніки.

Оперативне командування Північ повідомило про звільнення від окупантів ще двох населених пунктів у Чернігівській області в суботу.

Як розповіли у Міноборони, також противнику завадили встановити понтонну переправу і стримали його наміри щодо просування в бік Києва.

"Як результат – маємо в трофеях техніки ворога більше 10-ти одиниць", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Міноборони повідомили, що окупанти продовжують наносити ракетно-бомбові удари по населених пунктах області, де проживає мирне населення.

/ Facebook/kommander.nord

"Інженерними підрозділами оперативного командування Північ сьогодні ліквідована одна така бомба, яка була скинута поруч з населеним пунктом. Завдяки вмілим діям наших саперів авіабомба ФАБ - 500 (500 кг у тротиловому еквіваленті) була знешкоджена", - повідомили у відомстві.

Як уточнили у Командуванні Північ, за минулу добу українським захисникам вдалося захопити значну кількість бронетанкової та автомобільної техніки противника.

/ Facebook/kommander.nord

"Частина мо**альської орди знищена, частина здалася в полон. Захоплена техніка противника поповнила українські підрозділи і тепер активно працює своїми ж снарядами по росіянах. Крім того, поблизу Чернігова "наші котики" знищили підрозділи орків, на озброєнні яких знаходилася зброя, з якої ворог наносив ракетні удари по Чернігову", - додали бійці ЗСУ.

Війна РФ проти України

Рано вранці 24 лютого Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти