"Життя змінилося після Майдану": Данилко сказав, хто робить революції

24 вересня 2020, 19:21оновлено 24 вересня 2020, 19:56
Роблять революції не романтики, вважає співак.
Данилко поділився, що його життя змінилося після Революції Гідності – Майдан новини
Андрій Данилко поділився, що його життя змінилося після Революції Гідності / Скріншот

Український співак Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, сказав, що у 2014 році його життя змінилося після того, як під час Революції Гідності (Майдан) з'явилася перша жертва.

Революцію роблять розважливі люди, а беруть участь у ній та гинуть романтики – це страшно, розповів артист в інтерв'ю телеканалу 1+1, воно вже з'явилося в YouTube-каналі "Плюсів".

За словами співрозмовника, після першого вбивства на Майдані він вважав безглуздим для себе виступити в образі Сердючки та скасував заплановані концерти.

"Революція – це завжди потрясіння... У мене життя змінилося у 2014 році, коли перше вбивство сталося. Я у 2014 році вважав безглуздим для себе виступати в образі Сердючки. Я на фізичному рівні це відчув, мені не хотілося цього робити...", – сказав співак.

Данилко вважає, що все було направлено проти простих людей.

"...Революцію роблять не романтики, а розважливі люди, які переслідують свої цілі. А беруть участь та гинуть романтики. Ось це страшно", – заявив він.

  • Нагадаємо, в центрі Києва – на Майдані Незалежності – 21 листопада 2013 року почалися масові акції протесту. Приводом для початку мітингів стало рішення влади відкласти підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
  • Пізніше силовики жорстоко розігнали мітингувальників, і протести стали антипрезидентськими та антиурядовими. Протести охопили низку українських міст, їх назвали Євромайданом, а пізніше – Революцією Гідності.
  • Наприкінці лютого 2014 року в центрі Києва, зокрема, на вул. Інститутській, було розстріляно активістів. Під час революції загинули понад 100 осіб, загиблих назвали Небесною сотнею.
  • Тодішній президент Віктор Янукович втік до Росії та попросив РФ ввести війська в Україну.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти