Дружина топчиновника похвалилася цуценям за кругленьку суму

22 березня 2021, 19:28
Вартість цуценя можна зіставити з місячною зарплатою. Місячний оклад першого заступника директора НАБУ Гізо Углави становить 139 694 грн.
Дружина топчиновника похвалилася цуценям за кругленьку суму
Дружина заступника директора НАБУ похвалилася цуценям

Дружина першого заступника директора НАБУ Гізо Углави в Мережі похвалилася поповненням в їхній родині - цуценя породи мальтипу. Ціна домашнього улюбленця стартує від 100 тисяч гривень, пише Інсайдер UA.

Дружина Углави, Тамара Аваліані, виклала фото домашнього улюбленця, який сидить в люксовій сумці Royal Garden, вартість якої стартує мінімум від 250 тисяч гривень.

Вартість цуценя можна зіставити з місячною зарплатою. Місячний оклад першого заступника директора НАБУ становить 139 694 грн. Гізо Углава отримав українське громадянство у 2015 році. До цього, працював у Грузії в команді Міхо Саакашвілі. Судячи з фото в соцмережах сім'я Углави не переїхала в Україну, а продовжує жити розкішним життям в Грузії.

відео дня
  • Раніше головред писав про те, що в Італії в господарстві у місцевого фермера народився дуже оригінальний і незвичайний щеня - природа подарувала малюкові зелену шерсть.
  • Як повідомляє Reuters, зеленого красеня назвали фісташкою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти