Зеленський розповів про серйозні втрати ЗСУ на Донбасі

7 квітня 2021, 22:09
Президент України та голова військового комітету НАТО обговорили загострення на Донбасі.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський висловився про ситуацію на Донбасі / Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Києві з головою військового комітету НАТО Стюартом Пічем і розповів про втрати ЗСУ на Донбасі.

Як повідомляє Офіс президента України, Зеленський подякував НАТО за підтримку України на тлі посилення агресії з боку Росії.

"На жаль, ми дійсно бачимо зараз ускладнення на сході України, на Донбасі. Дійсно бачимо збільшення кількості пострілів", - сказав він.

Зеленський зазначив, що ускладнення ситуації на Донбасі почалося з грудня минулого року, в результаті чого загинули понад 20 українських військових. Президент підкреслив, що Україна постійно закликає дотримуватися режиму "тиші".

Також український президент під час зустрічі підняв питання дезінформації. На його думку, це потужний інструмент у гібридній війні.

читайте такожУ Зеленського назвали умову загострення бойових дій на Донбасі

Ситуація на Донбасі - про що раніше повідомляв Главред:

  • Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак зробив заяву, згідно з якою Росія підводить війська до кордонів України, мотивуючи свої дії планами щодо нових військових маневрів Захід 2021.
  • Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Росія не становить загрозу ні для однієї країни світу, включаючи Україну.
  • 6 квітня в російських збройних силах стартували планові контрольні перевірки боєготовності армії. Війська виведені на полігони з метою проходження різних військових маневрів. Перевірка готовності військ організована у всіх військових округах Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти