Загарбників повністю вибили з Миколаєва, захопили багато трофеїв - губернатор Кім

5 березня 2022, 17:44
Керівник Миколаївської ОДА Віталій Кім також повідомив, що в Миколаєві, на жаль, окупанти завдали втрат і мирному населенню.
Віталій Кім
Віталій Кім / Facebook

У Миколаєві українська армія вибила з міста загони російських окупантів і захопили ворожу техніку. Про це написав керівник Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім на своєму каналі в Telegram.

"Окупантів вибили з міста. У нас багато трофейної техніки. Ми їх вибили не тільки з міста, з Кульбакіно, а зараз вони просто тікають. В основному в напрямку Херсона. У напрямку Шевченка, Луч, Снігурівка у місті немає жодної ворожої техніки. Місто на замку", - написав чиновник.

За словами Кіма, у російських окупантів давні проблеми з продовольством.

відео дня

"Орки голодні. Будуть просити їсти. Можете їх нагодувати, а потім затримати. Так би мовити - цивільне затримання", - звернувся чиновник до місцевого населення.

читайте такожВорог отримав по зубах під Миколаєвом: ВСУ розгромили десант РФ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Миколаївській області українські захисники збили три ворожих гелікоптери і захопили військову техніку противника.

Керівник Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомляє, що робочу техніку зараз переганяють по місту, а мирним жителям не варто панікувати.

"Не панікуйте! Зараз йде техніка з Кульбакіно з буквою "Z". Це захоплена нами техніка 3 вертольоти ворога є (в сенсі на землі збиті вже)", - написав чиновник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти