Геращенко розповів про судимості терориста з Луцька

21 липня 2020, 13:49оновлено 21 липня 2020, 15:08
Заступник міністра внутрішніх справ підтвердив інформацію про судимості луцького зловмисника.
Геращенко
Геращенко розповів про судимості терориста / УНІАН

Озброєний чоловік, який у вівторок, 21 липня захопив заручників у Луцьку і назвався Максимом Плохим, був двічі засуджений. Його дії надалі перекваліфікують на тероризм.

Про це сказав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в коментарі РБК-Україна.

"Ми думаємо, що так, (нападник, - ред.) був двічі судимий", - підтвердив Геращенко інформацію про судимості.

Він також додав, що дії зловмисника будуть кваліфіковані за статтею "тероризм".

Трохи пізніше на своїй сторінці у Facebook Геращенко детальніше розповів про луцького терориста.

"Уродженець селища Гай, Оренбурзької області Російської Федерації.

Раніше двічі засуджений і відбув покарання у вигляді позбавлення волі сукупним терміном майже 10 років у виправних установах за скоєння низки тяжких злочинів.

17.06.1994 Луцький міський суд Волинської області - ст. 142 ч. 2 (Розбій); ст. 143 ч. 2 (Шахрайство) ст. 144 ч. 2 (Вимагання), ст. 222 ч. 1 ч. і 3 (Незаконне носіння, зберігання, придбання, виготовлення і збут вогнепальної або холодної зброї, бойових припасів і вибухових речовин).

07.11.2005 Луцький міськрайонний суд Волинської області - ст. 222 ч. 1 (Шахрайство з фінансовими ресурсами), ст. 257 (Бандитизм), ст. 189 ч. 4 (Вимагання), ст. 263 ч. 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)", - розповів Геращенко.

Геращенко розповів про судимості терориста з Луцька

читайте такожЛуцький терорист написав книгу про своє життя у в'язниціНагадаємо, вранці 21 липня у Луцьку озброєний чоловік захопив автобус з пасажирами - у нього є зброя і вибухівка. Про це повідомили в поліції. Трохи пізніше відділ комунікації поліції Волинської області на сторінці у Фейсбуці уточнив, що кількість заручників – орієнтовно 20 осіб.

Через деякий час чоловік, який захопив автобус з пасажирами в Луцьку, висунув вимоги. Він хоче, щоб міністри і олігархи України, включаючи Коломойського, Ахметова, Авакова, Порошенка, Пінчука та інших, а також очільники СБУ, судів, церков виклали в YouTube відео, де визнають себе "терористами в законі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти