У всіх населених пунктах Київщини завершені роботи з розподілу газу – Тимошенко

24 травня 2022, 20:50
Роботи із відновлення газопостачання також тривають і Сумській області, де наразі ведуться ремонтні роботи відповідних мереж.
У всіх населених пунктах Київщини завершені роботи з розподілу газу – Тимошенко

На звільнених від російських окупантів територіях триває відновлення роботи критичних комунікацій та пошкодженої інфраструктури. Зокрема, силами спеціалістів було відновлено розподіл газу у всіх 120-ти населених пунктах Київської області.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Telegram.

За словами Тимошенка, газовики оперативно проводять обстеження мереж та за потреби відновлюють постачання газу, а також проводять ремонтні роботи. Посилена кількість аварійних бригад "Київоблгазу" залишається працювати в Бучанській, Ірпінській та Гостомельській громадах.

відео дня

"Цей тиждень розпочався з хороших новин. У всіх 120 населених пунктах Київської області, а це майже 150 тисяч об’єктів споживачів, завершено відновлення послуги розподілу природного газу", – розповів він.

Роботи із відновлення газопостачання також тривають і Сумській області, де наразі ведуться ремонтні роботи відповідних мереж.

"В Охтирському районі Сумщини продовжуються ремонтні роботи на мережах газопостачання, що були пошкоджені через бойові дії. В самому місті Охтирка комунальні служби розбирають завали ТЕЦ, займаються прибиранням центральної частини населеного пункту та прибудинкових територій", – зазначив Тимошенко.

Окрім цього, у звільнених регіонах мінери та спеціалісти ДСНС проводять розмінування територій. Відтак, протягом доби на території Київщини було знешкоджено 327 вибухонебезпечних предметів. Відповідні роботи тривають на Житомирщині та Чернігівщині.

"Житомирщина приводить до ладу зруйновану інфраструктуру. Продовжується розмінування в Народицькій територіальній громаді. В селі Бистрі та Малинській територіальній громаді розпочато обстеження пошкоджених житлових будинків внаслідок ракетного обстрілу", – підкреслив заступник керівника ОП.

У свою чергу, у Чернігівській області, паралельно з розмінуванням, дорожники ремонтують дороги біля обласної лікарні та обласного центру екстреної медичної допомоги.

Як раніше повідомляв Кирило Тимошенко, жителі звільнених населених пунктів Харківщини вперше отримали пенсійні виплати у відділеннях "Укрпошти", що відновили роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти