У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто та вбила дитину

22 березня 2021, 08:24
Люк вирвався з-під коліс авто ДСНС, пробив лобове скло транспортного засобу ззаду і вбив дитину на місці.

У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто та вбила дитину
У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто та вбила дитину / Варта 1

Трагедія сталася у Львові. Увечері в неділю, 21 березня, через перекидання кришки каналізаційного люка загинув десятирічний хлопчик. Кришка вирвалася з-під коліс автомобіля ДСНС і влетіла в авто, яке їхало позаду.

Медики вже нічим не змогли допомогти дитині. Трагічний випадок стався орієнтовно о 21:50, біля авторинку на вулиці Зеленій, повідомляє ZAXID.NET. Про трагічний випадок спочатку написали у соцмережах очевидці, підкреслюючи, що люк пробив лобове вікно в автомобілі.

відео дня

У поліції Льова підтвердили, що такий випадок був, проте більше деталей про нього не розповіли.

За інформацією видання, в автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Люк вирвався з-під коліс авто ДСНС, пробив лобове скло транспортного засобу ззаду і вбив дитину на місці.

Підкреслюється, що на місце аварії вночі виїжджали також перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко та заступник мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк. За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала службове розслідування.

"Співчуття рідним хлопчика, який загинув", - написав чиновник у Facebook.

У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто та вбила дитину

Також стало відомо, що оскільки одним з учасників аварії є працівник ДСНС, то його розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

ДТП в Україні - про що йшлося раніше:

  • У Києві сталася ДТП, унаслідок якої є загиблі та постраждалі. Аварія трапилася на Окружній дорозі, біля заводу Електронмаш. Легкова машина Hyundai вилетіла на тротуар і врізалася в зупинку громадського транспорту, де знаходилися люди.
  • У Києві на Майдані Незалежності джип влетів у натовп. Двоє людей загинули. Як повідомив заступник очільника МВС Антон Геращенко, водій позашляховика не впорався з керуванням, оскільки під час руху автомобіля втратив свідомість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти