В Україні будується нова медіаімперія: купили "Українську правду"

26 травня 2021, 15:45оновлено 26 травня 2021, 20:37
Редакція НВ, іншого медіапроєкту групи компаній Dragon Capital, продовжить свою роботу абсолютно незалежно від редакції УП.
Томаш Фіала
Томаш Фіала став новим власником УП / УНІАН

Редактор-засновник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула і генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала уклали угоду, за умовами якої 100% корпоративних прав на видання і всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital.

Як повідомляє "Українська правда", сторони домовилися про те, що редакційна політика видання та підходи до роботи залишаться без змін.

Відзначається, що команда "Української правди" на чолі з головним редактором Севгіль Мусаєвої продовжить працювати у тому ж форматі, що й раніше, в тісній співпраці з Оленою Притулою, яка й надалі виконуватиме роль редактора-засновника.

відео дня

"За аналогією з проєктом НВ, ми продовжимо практику невтручання власника в редакційну політику УП і раді анонсувати підписання відповідного документа, що буде перебувати у вільному доступі на сайті "Української правди", - сказав Фіала.

Мусаєва своєю чергою підкреслила, що інтереси читача для видання на першому місці.

"Весь 21 рік існування "Української правди" для нашої команди на першому місці були інтереси читача й українського суспільства. Цей принцип є для нас непорушним і головним, ми й надалі будемо дотримуватися його в нашій роботі. Редакційна угода з новим власником УП закріплює це на папері", - сказала Мусаєва.

У Dragon Capital уточнили, що розглядають цю інвестицію як ще один крок до підтримки вільних медіа і свободи слова в Україні. Інвестиційна компанія переконана у великих перспективах цифрових медіа як успішного бізнесу, популярність яких зростатиме протягом наступних років.

Багатий досвід Dragon Capital, накопичений у процесі інвестицій в цифрові медіа та інші суміжні галузі, а також додаткові інвестиції в продукт та інфраструктуру УП допоможуть проєкту стати ще цікавішим для читача і зміцнити його лідерські позиції на ринку.

Редакція НВ, іншого медіапроєкту групи компаній Dragon Capital продовжить свою роботу абсолютно незалежно від редакції УП.

читайте такожСайти "медведчуковських" телеканалів 112, NewsOne заблокованоРаніше лідер фракції Європейська солідарність Петро Порошенко офіційно придбав у колишнього голови Київської міської державної адміністрації Володимира Макеєнка телеканал Прямий. Причиною покупки телеканалу, який давно називають його власністю, стало можливе запровадження владою санкцій проти медіаресурсу, сказав парламентарій в ефірі свого каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти