У Кривому Розі співмешканець жінки посадив на ланцюг її 7-річного сина: намагався "перевиховати"

23 липня 2021, 14:58оновлено 23 липня 2021, 16:07
Мати хлопчика взяла провину на себе і пояснила, що таким чином хотіла вберегти сина від небезпеки, яка йому загрожує поза домом.
У Кривому Розі співмешканець жінки посадив на ланцюг її 7-річного сина: намагався 'перевиховати'
У Кривому Розі співмешканець жінки посадив на ланцюг її 7-річного сина: намагався "перевиховати" / Нацполіція

Дикий випадок стався у Кривому Розі - там вітчим посадив свого пасинка на ланцюг, щоб той не ходив гуляти. Дитина поскаржилася в поліцію.

Як повідомляє Інформатор, в Металургійному районі 30-річний чоловік прикував 7-річного пасинка ланцюгом, щоб той не зміг вийти з дому. А сам, разом з матір'ю хлопчика пішов у невідомому напрямку.

У поліцію звернувся сам хлопчик. За словами дитини, співмешканець матері регулярно б'є його і знущається, попри спроби матері захистити його.

відео дня

За попередньою інформацією, мати хлопчика взяла провину на себе і пояснила, що таким чином хотіла вберегти сина від небезпеки, яка йому загрожує поза домом. Її доставили у відділення поліції.

"23 липня хлопець сам зателефонував на лінію 102 і розповів, що чоловік матері б'є його і прикував ногу до батареї ланцюгом. За вказаною адресою одразу виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці звільнили дитину і відвезли до лікарні. Вони встановили, що хлопця прикував ланцюгом до батареї співмешканець матері, а сам пішов на роботу. За його словами, таким чином він намагався "перевиховати" сина, який нібито постійно тікає з дому. Зараз з матір'ю хлопчика і 30-річним чоловіком працюють поліцейські", - повідомили у пресслужбі поліції Кривого Рогу.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до п'яти років.

У Кривому Розі співмешканець жінки посадив на ланцюг її 7-річного сина: намагався 'перевиховати'
У Кривому Розі співмешканець жінки посадив на ланцюг її 7-річного сина / Нацполіція

читайте такожСкута одним ланцюгом: на Луганщині мати вдома заковувала донькуРаніше в одному з сіл Чечельницького району (Вінницька область) мати прикувала ланцюгом свою 14-річну доньку.

Дівчинка сама подала в поліцію заяву на матір і розповіла правоохоронцям, що змушена була просидіти кілька годин на ланцюгу і в нашийнику. Мати стверджувала, що вирішила таким чином її перевиховати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти