У Києві водій автобуса волоком протягнув пенсіонерку по асфальту

2 вересня 2021, 10:21
Деякі з очевидців стверджують, що в київських маршрутках і автобусах такі надзвичайні події — нібито звичайна, регулярна і популярна практика.
У Києві водій автобуса волоком протягнув пенсіонерку по асфальту
У Києві водій автобуса волоком протягнув пенсіонерку по асфальту / Київ Оперативний

У столиці України поблизу станції "Палац спорту" сталася надзвичайна подія. Як повідомляти Телеграм-канал пабліка Київ Оперативний , водій автобуса, закривши вхідні двері, протягнув по вулиці пенсіонерку, яка не встигла вийти на зупинці.

Деякі з очевидців стверджують, що в київських маршрутках і автобусах такі надзвичайні події — нібито звичайна і популярна практика.

"На 470 маршруті, наприклад, це постійна історія. Люди просто вистрибують практично на ходу. Я цю ситуацію спостерігала багаторазово! Тому завжди виходила через передні двері, попереджаючи водія, щоб не поспішав її закривати", - розповідає пасажирка.

відео дня

Очевидці нарікають, що швидка допомога нібито їхала понад 40 хвилин. Але медики пізніше констатували, що життю пенсіонерки нічого не загрожує.

читайте такожНа Гостомельському шосе в Києві перекинулася маршрутка з людьми

Нагадаємо, раніше в Ужгороді на вулиці Грушевського чоловік скоїв напад на 36-річну жінку через місце в маршрутці. Він штовхав її і кілька разів штовхнув. Спочатку чоловік дорікав жінці з дитиною, що вона не звільнила місце пасажирці у віці. Коли ж мати з дитиною намагалася вийти з маршрутки, чоловік почав її штовхати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти