У Києві збудують сучасний урбан-парк

25 травня 2021, 11:14
На ВДНГ побудують скейтпарк, майданчики для вуличних видів футболу, баскетболу, танців, воркауту і паркуру, клаймбінгу, дитячі урбан-локації і столи для тенісу.
У Києві збудують Сучасний урбан-парк
У Києві збудують Сучасний урбан-парк

На території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) починають створення сучасного урбан-парку, який дасть можливість безкоштовно займатися різними видами спорту та розвивати вуличні культури.

Як заявив у Facebook заступник голови Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко, парк задасть нові тренди спортивної інфраструктури.

"Вже у цю п'ятницю, 28 травня, на столичному ВДНГ стартують підготовчі роботи з облаштування унікального урбан-парку. Він точно не залишить байдужим нікого – навіть тих людей, які ніколи спортом не займалися", - запевняє Тимошенко.

відео дня

Парк буде створений у рамках програм "Велике будівництво" та "Здорова Україна", ініційованих президентом Володимиром Зеленським. Простір стане повністю безкоштовним для відвідувачів, жодних абонементів для зайнять спортом і активного відпочинку не знадобиться.

Тут збудують бетонний скейт-парк, майданчики для вуличних видів футболу, баскетболу, танців, воркауту й паркуру, клаймбінгу, дитячі урбан-локації та столи для тенісу. Також на території урбан-парку планують регулярно проводити батли та джеми вуличних культур.

"Майбутній урбан-парк — це частина концепції спортивного кластера на ВДНГ, який реалізується за підтримки Офісу президента. Вже точно знаю, що він стане однією з улюблених локацій для киян. Особисто теж чекаю з нетерпінням", - додав Тимошенко.

Нагадаємо, раніше він повідомляв, що за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" цього року побудують і відремонтують 80 стадіонів та 29 басейнів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти