У Києві побилися власники собак: у чому причина конфлікту

29 травня 2021, 19:43оновлено 29 травня 2021, 21:20
Один чоловік вигулював свого вихованця. У цей момент до нього підійшов інший житель комплексу зі своїм собакою.
Собака-поводир
У столиці побилися власники собак / Рамблер


У столичному житловому комплексі Комфорт Таун власники собак влаштували бійку з використанням сльозогінного газу прямо на території житлового комплексу, повідомляє Telegram- канал Київ Оперативний.

На кадрах видно, як один чоловік вигулював свого улюбленьця. У цей момент до нього підійшов інший житель комплексу зі своїм собакою. Першому це, судячи з усього, не сподобалося і він вирішив ногою відпхати чужу собаку. Після чого і зав'язалася бійка.

Через якийсь час в бійку вліз ще один хлопець, який вирішив "відлякати" одного з учасників конфлікту сльозогінним газом.

відео дня

читайте такожНа борту літака з Туреччини під час бійки одна українка розбила голову іншої

"Двоє дорослих чоловіків побилися через собак. Подія сталася на території ЖК Комфорт Таун. Потрібна пояснювальна бригада-хто правий? Хто винен?"- поцікавилися автори поста.

  • Раніше Главред писав про те, що в Києві патрульна поліція затримала ветерана АТО Михайла Маймана, який став широко відомий всьому суспільству в минулому році, коли став учасником бійки в ресторані з нардепом від ОПЗЖ Іллею Ківою. Про це в Facebook написав і підтвердив свої слова фотографіями користувач Олександр Долгий.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти