У Кабміні спрогнозували, що чекає Донбас в найближчі 25 років

11 листопада 2020, 15:02оновлено 11 листопада 2020, 16:39
По темі реінтеграції Донбасу висловився профільний міністр Олексій Резніков.
Війна на Донбасі
Війна на Донбасі / УНІАН

Реінтеграція нині тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей - процес, який займе безліч десятиліть, а деокупація стане лише першим етапом дуже кропіткої та серйозної роботи офіційного Києва.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр-міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, повідомляє прес-служба відомства. На думку чиновника, процес реінтеграції окупованих територій Донбасу займе не менше чверті століття.

"Я, по суті, як один з провідних лікарів сьогодні, який цим займається, я переконаний, що потрібно людям говорити правду, навіть якщо вона дуже неприємна, щоб оцінити фактаж, який є, і з чим ми будемо працювати. Тому, коли я кажу, що реінтеграція займе багато часу, 25 років, як мінімум, то я відразу підкреслюю, що реінтеграція і деокупація – це різні речі", - сказав він

За словами Рєзнікова, після деокупації належить виконати вкрай серйозну, системну і копітку роботу - починаючи з розмінування територій, де в землі знаходяться тонни мін і снарядів, що не розірвалися.

читайте такожКиїв великодушно підказав Путіну, як закінчити війну на Донбасі

Конфлікт Росії та України на Донбасі - що було раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти