У Херсонській області стався витік небезпечної речовини, є потерпілий

8 березня 2021, 20:43
Постраждалий чоловік привіз 18 кубометрів аміаку на одне з сільськогосподарських підприємств області.
У Херсонській області стався витік небезпечної речовини, є потерпілий
Чоловік отримав опіки через аміак

У Херсонській області через витік аміаку хімічні опіки 10% шкірного покриву отримав 32-річний місцевий житель. Унаслідок витоку небезпечної речовини раніше також стався масштабний мор риби, пише видання Херсонці.

Інцидент стався ввечері в неділю, 7 березня, поблизу населеного пункту Дудчани Новоронцовського району області.

Відомо, що постраждалий чоловік привіз 18 кубометрів аміаку на одне з сільськогосподарських підприємств області. Вантаж повинен був використовуватися для випуску добрив.

відео дня

Під час перекачування аміаку до сховища стався розрив шлангу і його вміст хлинув на чоловіка. Одяг частково захистив його, проте він все ж отримав серйозні опіки стегна і гомілки на правій нозі. За словами медиків, котрі його госпіталізували, у чоловіка хімічні опіки 10% тіла.

У регіональному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій розповіли, що в результаті інциденту в навколишнє середовище потрапила незначна кількість аміаку. Загрози для населення немає.

  • Дитячі іграшки, зроблені з пластику, можуть бути дуже небезпечні для здоров'я. Серед іншого вони можуть привести навіть до онкологічних захворювань.
  • Попри те, що закони багатьох країн регулюють використання певних потенційно токсичних хімікатів в іграшках, міжнародне дослідження показало наявність в них 126 небезпечних речовин. Про це пише Science Alert.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти