У Харкові 22-річний водій влетів на "острівець безпеки": багато постраждалих

7 листопада 2020, 22:52
ДТП сталася на проспекті Науки.

В Харкові автомобіль на великій швидкості наїхав на "острівець безпеки", серйозні травми отримали три людини, в тому числі 9-річний хлопчик.

відео дня

Як повідомляє управління Національної поліції в Харківській області, ДТП сталася на проспекті Науки близько 16:00.

За інформацією правоохоронців, 22-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням і допустив наїзд на пішоходів, які перебували на острівці безпеки.

"Троє постраждалих, серед яких 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і невстановлена жінка у віці близько 50 років доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

На місці події поліція встановлює всі обставини ДТП.

Заступник мера Харкова Ігор Терехов повідомив подробиці інциденту, уточнивши інформацію про постраждалих.

читайте такожУ МВС озвучили подробиці смертельної ДТП на Майдані"Зі швидкістю 120 кілометрів, прямо зі смуги, призначеної для повороту ліворуч, водій Фольксвагена наїхав на острівець безпеки на розі проспекту Науки і космічної, збив чотирьох осіб, включаючи дитину. Всім постраждалим нададуть необхідну допомогу", - зазначив він.

У мерії не виключають, що трагічний інцидент пов'язаний із гонками по центральному проспекту Харкова, тому просять поліцію провести ретельне розслідування.

  • У німецькому Кемпене автомобіль в'їхав у натовп на тротуарі. В результаті інциденту одна людина загинула і щонайменше троє були травмовані.

  • Раньше смертельна ДТП сталося в середу ввечері, 28 жовтня, в Києві. Біля станції метро "Видубичі" автобус врізався в МАФ, біля якого були люди. Є загиблі і постраждалі.

  • 4 жовтня в Києві на проспекті Свободи сталася смертельна ДТП за участю маршрутки № 465-вона збила трьох осіб. Повідомляється, що одна людина загинула.

  • 19 жовтня трагедія сталася в Рівненській області - в ДТП по дорозі в пологовий будинок загинула вагітна жінка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти