У центрі Києва схопили стрільця з "ДНР"

23 серпня 2020, 15:01
На станції метро спіймали чоловіка з посвідченням "народного ополченця Донбасу".
У центрі Києва схопили стрільця з 'ДНР'
Сергій Писарєв затриманий у Києві / Нацполіція

У неділю, 23 серпня, у центрі Києва схопили бойовика "ДНР". Поліцейські столичної підземки на станції метро "Майдан Незалежності" затримали чоловіка, у якого під час поверхневого огляду знайшли "військовий квиток ДНР" і "посвідчення народного ополченця Донбасу".

Про це повідомили в Нацполіції.

"23 серпня поліцейські метрополітену на станції метро "Майдан Незалежності" звернули увагу на чоловіка, який поводився дивно. Коли його запросили в кімнату поліції, з'ясувалося, що він прибув до Києва з тимчасово окупованої території.

відео дня

Під час поверхневого огляду у нього виявили документи, видані окупаційною владою так званої "Донецької народної республіки". Зокрема, у нього був "військовий квиток ДНР" і "посвідчення народного ополченця Донбасу", - сказано в повідомленні правоохоронців.

У відомстві уточнили, що затриманого передали працівникам Служби безпеки України для встановлення мети його перебування в столиці та надання правової оцінки його діям.

У вилучених документах зазначено, що бойовика звуть Сергій Писарєв і він є стрільцем незаконного збройного формування.

У центрі Києва схопили стрільця з 'ДНР'

читайте такожБойовики " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " жорстко залякують охочих здобувати освіту в УкраїніНагадаємо, раніше снайпер бойовиків угруповання "ЛНР", який нещодавно здався українським військовим, заявив, що окупанти-росіяни сформували загороджувальні загони. Їх завдання - розстрілювати тих, хто вирішив здаватися або дезертирувати.

Про це повідомляють представники пресцентру штабу Операції об'єднаних сил.

"Я житель Луганська, поступив на службу у червні 2014 року на посаду снайпера. Проходив підготовку під Ростовом. Нас тренували специ, грамотно розповідали. Тренувалися російською зброєю. Потім мене відправили на КПП "Михайлівка-Мар'ївка" для перевірки паспортів. Потім нас стали відправляти будувати бліндажі. А потім нас хотіли відправити в заградзагони. Якщо хтось із наших буде здаватися або бігти додому, нам давали наказ розстрілювати", — заявив снайпер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти