"Вже обігнав Порошенка": у Держдумі збісилися через "ворожість" Зеленського

27 грудня 2020, 19:53
509
Заяви Володимира Зеленського порівняли з висловлюваннями Петра Порошенка.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Фото ОП

Член Комітету Державної Думи РФ з міжнародних справ Олена Паніна прокоментувала висловлювання президента Володимира Зеленського з приводу мобілізації в разі війни з Росії.

Як передає РІА Новості, при цьому вона порівняли його заяви з висловлюваннями екс-президента Петра Порошенка.

"За градусом ворожості своїх висловлювань Зеленський вже обігнав Порошенка і наближається до Турчинова (екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, - ред.), який погрожував атомною бомбою", - говорить російський депутат.

відео дня

При цьому слова Зеленського про мобілізацію вона назвала цинічним розрахунком, і він намагається переконати обраного президента США Джо Байдена, "що може бути ще більш антиросійським, ніж його одіозний суперник" Порошенка.

"За словами завжди слідує справи, а Зеленський у своїх антиросійських імпровізаціях зайшов занадто далеко", - додала Паніна.

Раніше Зеленський заявив про те, що якщо Росія проведе проти України нову військову операцію, держава буде змушена піти на реалізацію загальної військової мобілізації.

читайте такожЗнущання над Зеленським: Саакашвілі зажадав "почистити" РНБОЗа словами глави держави, в такому випадку всім українським громадянам доведеться взяти в руки зброю.

Нагадаємо, заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив про те, що ідея президента Володимира Зеленського про масову мобілізацію у разі нового нападу Росії є нереалістичною.

Як підкреслив він в інтерв'ю, більшість українців не готові до цього ідеологічно і не навчені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти