Сервіс доставки їжі Uber Eats йде з України: що відомо

4 травня 2020, 15:11
У компанії Uber розповіли, що буде з популярним сервісом замовлення таксі.
Убер Їсть
Uber Eats припиняє роботу в Україні / vgorode.ua

В Україні припиняє діяльність популярна служба доставки їжі з ресторанів Uber Eats. Останній день її роботи в Україні – 3 червня 2020 року.

"Нам дуже шкода, що Uber Eats більше не буде доступний в Україні, однак наш сервіс замовлення поїздок продовжить працювати, як і раніше, — розповіли в прес-службі компанії.

Чому Uber Eats припиняє роботу в Україні

Рішення припинити роботу сервісу в Україні було прийнято, виходячи з бізнес-показників Uber Eats на ринку доставки їжі.

відео дня

"Як глобальний гравець, ми повинні розумно оцінювати відповідність продукту ринку і те, як ми розподіляємо ресурси по всьому світу", — наголошується в коментарі компанії.

Зекономлені завдяки закриття сервісу в Україні ресурси перенаправлять на інші ринки в Європі і по всьому світу, де Uber Eats зростає швидше.

Що чекає кур'єрів і партнерів Uber Eats в Україні

У компанії відзначили, що намагаються звести до мінімуму наслідки закриття сервісу для наших співробітників, ресторанів, кур'єрів-партнерів і користувачів.

У повідомленні партнерам говориться, що кур'єри, які здійснили хоча б одну доставку з 1 по 30 квітня, отримають компенсаційні виплати. Суму та процедуру виплат не повідомляють.

читайте такожЯк замовити їжу додому через інтернет – п'ять кращих сервісів доставки їжіКрім того, партнери також зможуть отримати компенсацію за спеціальний одяг з логотипом Uber Eats, яку вони закуповували для своїх кур'єрів. У той же час компанія Uber залишає за собою право на збір грошей, які партнери могли заборгувати компанії і афільованим партнерам.

Що буде з сервісом замовлення таксі Uber в Україні?

У компанії також розповіли про те, торкнеться ситуація з Uber Eats іншого популярного сервісу – замовлення таксі.

Повідомляється, що додаток для виклику таксі Uber в Україні продовжить роботу в штатному режимі. Більш того, сервіс продовжать розвивати, інвестуючи в нові програми.

Зазначимо, що сервіс Uber Eats був запущений в 2015 році і на даний момент працює в десятках міст Європи, Азії, Північної та Південної Америки. В Україні сервіс заробив 6 лютого 2018 року і на сьогодні представлений у 6 містах країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти